Groepsaccommodatie Groet is een 20-persoons vakantiehuis in Noord-Holland. De authentieke boerderij is onlangs gerenoveerd en ingericht met behulp van een interieurstyliste. Het resultaat? Een warme en sfeervolle vakantiewoning met een hip interieur. 

Groepsaccommodatie Groet in het kort

Naast dat hippe interieur heeft deze vakantiewoning in Groet nog een aantal grote pluspunten. Zo zijn honden welkom, heeft het huis een sauna en maar liefst vier badkamers. Ideaal dus om met meerdere gezinnen, je familie of met een stel vrienden te huren. Kom je met kinderen? Ze vermaken zich eindeloos op de speelzolder met tafelvoetbal, loungehoek met TV en hangmat. Het huis heeft 8 slaapkamers, waarvan enkele als familiekamer zijn ingericht met een stoer stapelbed. Een van de slaapkamers, met badkamer en sauna, bevindt zich in een bijgebouw. Handig voor opa en oma?

Vanuit de Groepsaccommodatie Groet kun je alle kanten op. Ga lekker samen naar zee, wandelen door de duinen of op de fiets naar het gezellige Bergen. Een dagje naar Texel, naar de kaasmarkt in Alkmaar of … Je kunt hier alle kanten op.

3 redenen om naar Groepsaccommodatie Groet te gaan

  • Honden welkom
  • Het hippe interieur
  • Niet ver van zee

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Extra'ssauna
Huisdierenwelkom
Max. personenHuisje voor 20 personen
Min. verblijfweekend
Slaapkamers8 slaapkamers
BestemmingenNederland

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid