Op het Zuiderstrand bij Den Haag staan de Haagse Strandhuisjes, dit zijn comfortabele vakantiehuisjes voor 4 tot 5 personen. Een overnachtingsplek dichter bij zee ga je niet vinden, je slaapt namelijk óp het strand. Uitwaaien, zandkastelen bouwen, mooie wandelingen, slenteren over de boulevard… Puur genieten!

Haagse Strandhuisjes in het kort

De comfortabele strandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor 4 of 5 personen. In het huisje vind je twee slaapkamers, een badkamer, keuken, zithoek en een veranda met loungestoelen. Voor koudere dagen is er een kachel. Dankzij de openslaande deuren lopen binnen & buiten in elkaar over en geniet je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat van prachtig uitzicht.

Neem een verfrissende duik, maak een mooie strandwandeling, dwaal door de duinen, ga lunchen bij een strandpaviljoen of ga winkelen in Den Haag… Hoe ziet jouw perfecte vakantiedag eruit? De Haagse Strandhuisjes zijn een goede uitvalsbasis voor een vakantie aan zee. Fijn met z’n tweeën, maar ook zeker een aanrader voor gezinnen!

3 redenen om naar Haagse Strandhuisjes te gaan

  • De huisjes zijn comfortabel en hip ingericht
  • Je overnacht op het strand, met vrij uitzicht op zee
  • Vlakbij de gezellige stad Den Haag en de boulevard van Kijkduin

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Huisdierenhuisdiervrij
Max. personen5 personen
Min. verblijf3 nachten
Slaapkamers2 slaapkamers

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Recensies

Er zijn nog geen recensies.

Laat een recensie achter.

Recensie