Dit prachtige Duitse vakantiehuis ligt midden in de Hunsrück, vlakbij de Moezelvallei. De 6-persoons villa is eigentijds en sfeervol ingericht met luxe extra’s. Droom weg bij het uitzicht over de Duitse bergen en geniet van de stilte – hier kom je tot rust!

6-persoons vakantiehuis in de Hunsrück

Vakantiehuisjes in Duitsland zijn vaak nogal ouderwets ingericht, misschien zelfs een beetje stoffig. Dit leuke huis in het dorpje Hunolstein is wat dat betreft een uitzondering. Het huisje, of beter gezegd de villa, is modern en sfeervol ingericht. Je ziet direct dat iemand met verstand van zaken hier aan de slag is geweest, hier voel je je echt thuis. Luxe extra’s zoals een sauna maken het extra comfortabel om hier te verblijven.

De vakantiewoning heeft een grote tuin met veel speelruimte voor kinderen. Het liefste breng je de hele dag door rondom deze fijne villa, maar ook de omgeving heeft veel te bieden. Dus stap ook zeker eens buitenshuis: wandel door de dorpjes en geniet van de rustgevende omgeving met rivieren, bergen, weiden en bossen.

3 redenen om naar deze villa in Duitsland te gaan

  • Eigentijds en sfeervol ingericht
  • De perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandelingen
  • Ook op cultureel gebied valt er veel te ontdekken: burchten en ruïnes, de historische stad Trier en meer

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Extra'ssauna
Huisdierenwelkom
Max. personen6 personen
Min. verblijf3 nachten
Slaapkamers3 slaapkamers

Recensies

Er zijn nog geen recensies.

Laat een recensie achter.

Recensie