Klein & fijn logeren in een Tiny House van Droomparken

Op verschillende vakantieparken van Droomparken kun je overnachten in een bijzondere accommodatie: de Tiny House by Droomparken. Deze huisjes zijn gebouwd onder het motto ‘minder huis, meer leven’ en bieden plaats aan twee of vier personen. Hoewel de huisjes klein van formaat zijn, lever je niet in op comfort. Alles wat je nodig hebt voor een paar dagen genieten is aanwezig, van een comfortabel bed tot een keukentje. Ook is er alle ruimte om te genieten van het buitenleven.

Bekijk ons aanbod

Tiny House Droomparken

Tiny House Plus Beekbergen

4-persoons tiny houses op Droompark Beekbergen op de Veluwe.

Tiny House Beekbergen

2-persoons tiny houses op Droompark Beekbergen op de Veluwe.

Tiny House Plus Maasduinen

4-persoons tiny houses op Droompark Maasduinen in Limburg.

Tiny House Maasduinen

Tiny houses op Droompark Maasduinen in Limburg.

Tiny House de Zanding

Tiny Houses Droompark de Zanding op de Veluwe in Gelderland.

Tiny House Droomparken voor twee

Zoek je een fijn plekje voor wat quality time met z’n tweeën? Dan ben je in een tiny house van Droomparken helemaal aan het juiste adres. De huisjes zijn knus en gezellig ingericht en staan op mooie plekken in de natuur. Op de meeste Droomparken kun je ook nog eens gebruik maken van een vuurplaats en hot tub, deze deel je met de andere tiny house gasten. Geniet van rust, ruimte, een glaasje wijn onder de sterren, goede gesprekken… Na een paar dagen in de dit kleine, fijne huisje ga je met een volle batterij terug naar huis.

 

Tiny House Plus

De Tiny House Plus is iets groter en biedt plaats aan vier personen. Net als de 2-persoons tiny houses heeft ook deze variant een slimme, compacte indeling waardoor je ondanks de beperkte ruimte van alle gemakken voorzien bent. Er zijn twee slaapruimtes, beide ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed. Verder is er een keukentje, badkamer en ruimte om buiten te zitten. Breng de middag door in de relaxte hangstoel, maak een mooie wandeling in de omgeving en sluit ’s avonds af in de gedeelde hot tub. Je komt gegarandeerd tot rust tijdens een vakantie of weekendje weg in een tiny house van Droomparken!

 

Bij welke Droomparken kun je overnachten in een Tiny House?

De tiny houses vind je op verschillende Droomparken. Lijkt het je lekker om je een paar dagen terug te trekken in de natuur op de Veluwe in Gelderland? Kijk dan eens bij park Beekbergen of de Zanding. Zoek je een plekje meer richting het zuiden van Nederland? Dan is Droompark Maasduinen een fijn plekje. Dit park ligt in Noord-Limburg, vlakbij drie natuurgebieden en op 20 minuten rijden van Roermond en Venlo.