Er even tussenuit tijdens een weekendje weg

Gun jij jezelf een weekendje weg? Of wil je iemand verrassen met een paar dagen luxe overnachten? Het is altijd fijn om er even tussenuit te gaan in binnen- of buitenland. Het zijn maar een paar nachten weg, maar toch kan een weekendje weg voelen als een vakantie. Je ontsnapt aan de dagelijkse sleur. In een andere omgeving heb je tijd om je hoofd leeg te maken en tot rust te komen. Even niks hoeven en alles mogen. Lekker toch?! Door ons ruime aanbod vind je altijd een huisje dat voldoet aan jouw wensen. Laat je inspireren door de mooiste huisjes, met zorg geselecteerd.

Een paar ideeën voor een

Weekendje weg

Strand Resort Ouddorp Duin

Vrijstaande villa's voor 4 tot 24 personen aan de kust in Ouddorp.

Ark Shelter in Ouddorp

6-persoons vakantiehuis dichtbij het strand in Ouddorp.

Beach House Bad Hoophuizen

4-persoons huisje op loopafstand van het Veluwemeer.

Erfgoedpark De Hoop

Erfgoedpark de Hoop ligt aan het Uitgeestermeer in Noord-Holland.

Park Duynvoet

Luxe villa's in Schoorl, vlakbij het strand. Geschikt voor 8 personen.

Tiny Beach House

4-persoons huisje op vakantiepark Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer.

Tiny House Beekbergen

2-persoons tiny houses op Europarcs Beekbergen op de Veluwe.

Met wie ga je een paar dagen weg?

Kies voor een tiny house of strandhuisje als je een romantisch weekend weg wil met z’n twee. Mogen de kids ook mee? Kijk dan naar een huisje op een vakantiepark met veel faciliteiten zoals een zwembad en animatieteam. Ook hebben we groepsaccommodaties voor een gezellig weekend weg met de hele familie of met vrienden. Voor wie zijn trouwe viervoeter niet thuis wil laten, hebben we ook huisjes waar honden welkom zijn.

Waar gaat jouw weekendje weg naartoe?

Bekijk ons ruime aanbod vakantiehuisjes en vind het perfecte huisje voor jouw weekendje weg. Blijf je graag dichtbij huis? Kies dan voor een vakantie in eigen land. Een weekendje weg aan het strand, in het bos, aan het water, op de Veluwe of in een leuke stad; er zijn genoeg mogelijkheden. Ga je liever de grens over? Kies dan voor een huisje in het buitenland. We hebben huisjes in België, Italië, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland. Er is altijd een huisje dat perfecte aansluit bij jouw wensen.