Een inspirerend tiny house huren

Tiny houses, tegenwoordig zijn ze helemaal hip en te vinden op veel vakantieparken. Ze zijn gebouwd onder het motto ‘minder huis, meer leven’; een inspirerend concept. Je leeft bewust op een kleine ruimte met weinig spullen, het liefst op een duurzame manier.

Klein maar fijn en toch met luxe extra’s

Tiny houses zijn, zoals de naam al zegt, klein van formaat. Toch betekent dat niet dat de huisjes minder luxe zijn. Door de slimme en compacte inrichting, vind je op een aantal vierkante meter alles wat je nodig hebt en lever je niet in op comfort. Bovendien zijn veel tiny houses stijlvol en cozy ingericht en voorzien van leuke extra’s. Denk aan een houtkachel, buitenhaard, hangmat, pizzaoven en/of hottub.

Bekijk ons aanbod

Bijzondere Tiny houses

Tiny Beach House

4-persoons huisje op vakantiepark Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer.

Box in het bos

Tiny house midden in de natuur in Vlaanderen, met sauna!

Tiny house in Maasbommel

6-persoons tiny house in Maasbommel.

Tiny House Mölke

Tiny House op vakantiepark Mölke in Overijssel. Een knus huisje voor 4 personen.

Tiny House Maasduinen

Tiny houses op Europarcs Maasduinen in Limburg.

Tiny House Oisterwijk

Tiny House Oisterwijk ligt op een klein park in de bossen.

Tiny houses Brandenburg

Duurzame tiny houses grenzend aan natuurpark Uckermärkische Seen.

Tiny House de Zanding

Tiny Houses Europarcs de Zanding op de Veluwe in Gelderland.

Tiny House Beekbergen

2-persoons tiny houses op Europarcs Beekbergen op de Veluwe.

Beach House Bad Hoophuizen

4-persoons huisje op loopafstand van het Veluwemeer.

Met wie ga jij een tiny house huren?

Echt even tijd maken voor elkaar? De cozy huisjes zijn de perfecte hideaway om samen met je geliefde te verblijven. Kom tot rust in een knus huisje op een mooie plek in de natuur. Geniet samen in de hangmat of vanuit de warme hot tub van de sterrenhemel.

Of kies je voor een vakantie met het hele gezin? Tiny houses is een leuke ervaring voor zowel kinderen als ouders. ’s Avonds samen marshmallows roosteren bij het kampvuur en genieten van het buitenleven. Bovendien staan tiny houses vaak op vakantieparken met veel faciliteiten.

Tiny houses in de natuur

Tiny houses staan op de meest mooie plekken in de natuur met onvergetelijk uitzicht. Bijvoorbeeld midden in het bos zoals bij het tiny house van Stayokay in Apeldoorn. Hier heb je een bijzonder groen uitzicht. En wat dacht je van een tiny house aan het Grevelingenmeer zoals bij Qurios Grevelingenstrand? Ook kunnen je tiny houses huren midden op de Veluwe, waar je geniet van de eenvoud van de natuur.

Hot tub te huur bij de tiny houses

Een tiny house huren?

Tiny houses, vrij vertaald kleine huizen, bieden je ondanks het formaat alles voor een onbezorgd weekendje weg of een vakantie. Het is wonderlijk te ervaren
Lees meer
Sfeerlampjes in de tuin bij het tiny house

5 redenen waarom een tiny house huren zo leuk is

Tiny houses, tegenwoordig zijn ze helemaal hip en te vinden op veel vakantieparken. De kleine huisjes zijn vaak duurzaam, slim en sfeervol ingericht. Je vraagt
Lees meer