De leukste huisjes voor de herfst
Paddenstoelen in het gras voor de vakantiehuizen bij Hof van Saksen in Drenthe

Knisperende bladeren onder je voeten, de wind die door de bomen suist… Boek een vakantiehuisje in het bos in de herfst en geniet elke dag van een prachtige herfstwandeling in de natuur. Kies voor een villa met wellness om lekker op te warmen of ga voor een huisje aan de kust, waar je heerlijk kunt uitwaaien tijdens een frisse strandwandeling. Zin om een paar dagen weg te gaan? Dit zijn de leukste huisjes voor de herfst!

1. Wikkelhouse Apeldoorn

Op het terrein van het Stayokay hostel in Apeldoorn kun je overnachten in een Wikkelhouse. Dit bijzondere, duurzame huisje is slim ingedeeld waardoor er genoeg plek is voor vier personen. Grenzend aan Nationaal Park de Hoge Veluwe is het een perfecte uitvalsbasis voor mooie herfstwandelingen in de natuur. ‘s Avonds heerlijk slapen op een Auping bed en de volgende dag beginnen met een ontbijt in het restaurant. Genieten!

2. Strandvilla’s

Op en top uitwaaien aan zee tijdens een verblijf in een van de Strandvilla’s in Hoek van Holland, hier slaap je namelijk óp het strand! Om precies te zijn op het strand ten zuiden van Den Haag, vlakbij de stad en de boulevard van van Kijkduin. De villa’s zijn hip ingericht en geschikt voor vier of vijf personen.

Roompot Largo Strandvilla's Hoek van Holland zijn moderne huisjes op het strand

 

3. Landal Hof van Saksen

Met drie nationale parken in de omgeving is er tijdens een verblijf bij Landal Hof van Saksen elke dag een nieuw stuk natuur om te ontdekken. Het park ligt in Drenthe en heeft naast verschillende vakantiehuizen ook een restaurant, binnenzwembad en indoor speeltuin, toch wel fijn als het een keertje regent!

4. Wellness Lodge op de Veluwe

Zoek je een fijn huisje om je samen je geliefde een paar dagen terug te trekken? De Wellness Lodge op vakantiepark de IJsvogel is de ideale plek! Een stijlvol interieur, vrijstaand bad, sunshower, sauna, haard… En dan ook nog eens een fantastische ligging op de Veluwe waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen.

5. Duynzoom Texel

Een houtkachel, whirlpool, sauna, Quooker en/of wijnklimaatkast; wie een villa van Dutchen op vakantiepark Duynzoom boekt geniet van heel veel luxe extra’s. Het kleinschalige vakantiepark op Texel telt slechts zes huizen, lekker ruim en geschikt voor acht personen. Na een herfstwandeling op het strand (op loopafstand) is het hier heerlijk thuiskomen!

Bekijk alle bijzondere huisjes in ons aanbod.