Landal Reeuwijkse plassen ligt op een prachtige locatie in het Groene Hart, direct aan het water van de Reeuwijkse plassen. De moderne huisjes variëren in grootte en zijn geschikt voor 2 tot 20 personen. Een heerlijk adres waar je geniet van tijd met z’n tweeën, een vakantie met je gezin of een gezellig weekend met de hele familie.

Landal Reeuwijkse Plassen in het kort

De waterhuisjes op het park de Reeuwijkse Plassen zijn comfortabel ingericht, sommige met luxe extra’s zoals een sauna. Voor gezinnen met kinderen zijn er huisjes op het kindereiland dat autovrij en volledig omheind is, hier kan veilig gespeeld worden in een van de twee speeltuinen.

Op het park is van alles te beleven. Het water biedt volop vermaak: huur een bootje of kano, ga zeilen of suppen en neem een verkoelende duik bij het zandstrandje. Bij slecht weer kun je voor waterpret terecht in het overdekte zwembad. Op het park vind je een ijssalon met biologische ijsjes en een restaurant waar je geniet van de Italiaanse keuken. Neem ook eens een kijkje bij het koffietentje met echte Italiaanse koffie en heerlijke lunchgerechten. Of kom tegen het einde van de middag voor een hapje en een drankje, dan verandert deze plek namelijk in een gezellige wijnbar!

3 redenen om naar Landal Reeuwijkse Plassen te gaan

  • De unieke ligging direct aan het water
  • De vele mogelijkheden voor waterpret op en rond het park
  • Rustig gelegen in het Groene Hart, maar wel vlakbij leuke steden

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Extra'ssauna
Huisdierenin sommige huisjes
Max. personen20 personen
Min. verblijfweekend
Slaapkamers1 slaapkamer, 10 slaapkamers, 2 slaapkamers, 3 slaapkamers, 4 slaapkamers, 5 slaapkamers, 6 slaapkamers
Eetgelegenheidja

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Recensies

Er zijn nog geen recensies.

Laat een recensie achter.

Recensie