De huisjes, appartementen en villa’s van Dormio Resort Maastricht bieden het beste van twee werelden. Dankzij de ligging in het bos geniet je van rust en ruimte, en met slechts 10 minuten fietsen sta je in het gezellige centrum van Maastricht. Een fijne combinatie!

Dormio Resort Maastricht in het kort

Dormio Resort Maastricht is een nieuw, luxe vakantiepark met verschillende accommodaties voor 2 tot 20 personen. De vakantiewoningen hebben aan de buitenkant de uitstraling van Maastricht in de jaren ’30, maar zijn binnen voorzien van hedendaags comfort en luxe extra’s. Onze favoriet? De huisjes met wellness, hier is het heerlijk bijkomen na een middagje winkelen in Maastricht.

Tijdens een verblijf bij Dormio Resort Maastricht ontbreekt het je aan niets. Op het park vind je een zwembad, winkeltje, kids club en fietsenverhuur. Geen zin om te koken? Zoek een tafeltje bij grand café ’t Proeflokaal of restaurant Rantrée. Ook is er een food court met verschillende food trucks en een gezellig terras.

3 redenen om naar Dormio Resort Maastricht te gaan

  • 10 minuten fietsen naar het centrum van Maastricht
  • De huisjes hebben een mooie ligging in het bos
  • Luxe vakantiewoningen, sommige met wellness

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Extra'shoutkachel, jacuzzi, sauna
Huisdierenin sommige huisjes
Max. personen20 personen
Min. verblijf1 nacht
Slaapkamers1 slaapkamer, 10 slaapkamers, 2 slaapkamers, 3 slaapkamers, 4 slaapkamers, 5 slaapkamers, 6 slaapkamers, 7 slaapkamers
Eetgelegenheidja

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Recensies

Er zijn nog geen recensies.

Laat een recensie achter.

Recensie