Vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld in Ansen vind je deze stoere 6-persoons boomhut. Het is een fijne plek om je even terug te trekken en tijd te maken voor elkaar. Je overnacht bij dit bijzondere huisje hoog tussen de bomen, waar je geniet van een onvergetelijk uitzicht en een prachtige zonsondergang.

Boomhut Ansen in het kort

De boomhut ligt in Drenthe. Deze avontuurlijke boomhut is niet enorm groot, maar wel luxe en gezellig. Binnen vind je een huiselijke woonkamer met een comfortabele zithoek. Er is een houtkachel die je in de koudere wintermaanden flink op kunt stoken en een eethoek voor zes personen. Daarnaast is er één slaapkamer met een tweepersoons bed en prachtige ramen in het dak zodat je ook in bed nog kunt genieten van de omgeving. De overige gasten kruipen in de knusse bedstedes om hier even lekker weg te dromen. Ook de open keuken is volledig ingericht met koel-vries combinatie en vaatwasser. Door de openslaande deuren loop je zo de privé veranda op.

In de omgeving van de boomhut vind je eindeloos veel wandelroutes over heidevelden, door bossen en langs zandverstuivingen. Natuurliefhebbers brengen natuurlijk een bezoekje aan een van de nationale parken of natuurgebieden die de provincie rijk is:  Dwingelderveld, Drents-Friese Wold en de Drentsche Aa. Natuurlijk mag ook een bezoekje aan een typisch Drents hunebed niet ontbreken.

 3 redenen om naar Boomhut Ansen te gaan

  • Stoere en luxe boomhut voor 6 personen
  • Midden in de natuur
  • Met bijzonder uitzicht

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Huisdierenhuisdiervrij
Max. personenHuisje voor 6 personen
Min. verblijfweekend
Slaapkamers1 slaapkamer

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Vakantie bij boomhut in Ansen
Bijzonder overnachten bij boomhut in Ansen
Weekendje weg naar boomhut in Ansen
Keuken van boomhut in Ansen
Romantisch overnachten bij boomhut in Ansen