Bijzonder huisje in Duitsland

Wil je een huisje in Duitsland huren? Een fijne plek voor een weekend weg met z’n tweeën, een bijzonder huisje voor een vakantie met je gezin of misschien een grote woning voor een familie- of vriendenweekend? Wat de reden ook is… Jouw vakantie of weekend weg verdient een bijzonder huisje. Want waarom zou je genoegen nemen met een vakantiewoning zonder sfeer, als er ook zoveel mooie adressen zijn! Wij hebben de leukste huisjes in Duitsland voor je verzameld.

Bekijk ons aanbod

De mooiste huisjes in Duitsland

UplandParcs Sauerland

Luxe vakantiehuizen in het Sauerland.

Dormio Resort Eifeler Tor

Luxe huisjes in de natuur in de Duitse Eifel.

ÖÖD Suite

Uniek 2-persoons huisje midden in de natuur met bijzonder uitzicht.

Vakantiepark The Valley

The Valley is een gloednieuw vakantiepark in een bosrijke omgeving, net over de grens in Duitsland.

Landal Mont Royal

Landal Mont Royal ligt op een unieke locatie, in het Moezeldal.

Vakantiehuis Hunsrück

Luxe 6-persoons vakantiehuis met prachtig uitzicht op de bergen.

Tiny houses Brandenburg

Duurzame tiny houses grenzend aan natuurpark Uckermärkische Seen.

Tiny House Drantum

Duurzaam en cozy tiny house voor 2-personen in Drantum.

Hoe vind je een bijzonder huisje in Duitsland?

Hoe ga je te werk als je een bijzonder vakantiehuis in Duitsland zoekt, en hoe weet je zeker dat de aanbieder betrouwbaar is… De zoektocht naar een fijn vakantiehuis kan al snel veel tijd in beslag nemen. Aan de ene kant leuk: voorpret! Maar soms heb je hier helemaal geen tijd voor en wil je gewoon snel een keuze kunnen maken. Wij helpen je graag een handje en hebben een selectie gemaakt van bijzondere huisjes in Duitsland.

 

Huur een huisje op een vakantiepark in Duitsland

Net als in andere landen zijn er in Duitsland ook veel vakantieparken en bungalowparken waar je een huisje kunt huren. Dit is misschien niet het eerste wat in je opkomt als je denkt aan bijzondere huisjes, maar tegenwoordig is er veel meer keuze dan een standaard chalet. Vakantieparken spelen in op de trend dat er steeds meer waarde wordt gehecht aan natuur, onthaasten en sfeer. Als je het juiste park kiest, kom je terecht op een plek waar kinderen lekker buiten spelen terwijl jij geniet van de mooie omgeving, rust en natuurlijk het fijne huisje waar jullie verblijven. Een vakantiewoning zo sfeervol, dat het voelt als een tweede huis.

 

Tiny houses: klein & fijn overnachten

Wil je echt even helemaal weg van alles, kijk dan eens tussen het aanbod tiny houses in Duitsland. Tijd voor elkaar in een mooie groene omgeving, in het bos, in de bergen… Deze kleine huisjes staan vaak op een mooie, rustige locatie en zijn bij uitstek geschikt voor een vakantie of weekend weg met z’n tweeën. Een plek waar je wakker wordt met het geluid van fluitende vogels en verder niets. Waar het ’s avonds zo donker is, dat het enige lichtpuntje de stralende sterrenhemel is.

 

Huisje in Duitsland voor een familie- of vriendenweekend

Voor veel families en vriendengroepen is het een van de hoogtepunten van het jaar: het weekend dat je met z’n allen op pad gaat. Het meest praktische is een bestemming niet te ver van huis. Om toch het gevoel te hebben dat je echt even weg bent, is Duitsland een perfecte keuze. Er zijn veel vakantiewoningen in Duitsland voor groepen. Vaak op mooie plekken in de natuur met veel buitenruimte, ideaal voor mensen met kinderen want wat is nu leuker dan buitenspelen?