Bijzondere huisjes bij Roompot Zeeland

Roompot biedt een ruime keuze aan vakantiehuisjes op verschillende vakantieparken in Nederland en een aantal andere landen. Behalve de standaard vakantiebungalow, kun je bij Roompot ook overnachten in een bijzonder huisje. Wie op zoek is naar een bijzonder huisje in Zeeland heeft de keuze uit verschillende Roompot parken. Wat dacht je van een luxe nieuwbouw villa op Domein het Camperveer aan het Veerse Meer? Of een huisje vlakij het strand? Stuk voor stuk heerlijke locaties voor een (zomer)vakantie of weekendje weg.

Bekijk ons aanbod

ROOMPOT ZEELAND

Water Village Zeeland

Duurzaam vakantiehuis aan het water in Zeeland, voor 2 tot 6 personen.

Domein het Camperveer

Vakantiehuizen aan het Veerse Meer in Zeeland.

Beachlodges Nieuwvliet-Bad

Vakantiehuisjes op 10 minuten lopen van het strand.

Welke Roompot parken zijn er in Zeeland?

Met ruim 25 vakantieparken in Zeeland is er op alle mooie plekjes in deze provincie wel een Roompot park te vinden. Op welk park je het beste een huisje kunt boeken is afhankelijk van je wensen. Verblijf je graag in een bijzonder huisje, dan raden we je aan om voor een van onze favorieten te gaan:

  1. Water Village: een nieuw, kleinschalig park aan het water met duurzame huisjes. Hoewel het park kleinschalig is lever je niet in op faciliteiten, als gast mag je namelijk gebruik maken van de faciliteiten op het naastgelegen Roompot Beach Resort.
  2. Beach Resort Nieuwvliet-Bad: hippe huisjes in de duinen, op slechts 10 minuten lopen van de zee. Geschikt voor 4 personen.
  3. Domein het Camperveer: nieuwbouw villa’s aan het Veerse Meer. De vakantiewoningen bieden aan plaats aan 6 tot 8 personen en zijn stijlvol ingericht.

 

Roompot Zeeland: waar het allemaal begon

De vakantieparken van Roompot, wie kent ze niet… Je vind ze niet alleen in Nederland, maar inmiddels ook in Frankrijk, Duitsland, België en Denemarken. Wat je misschien niet weet, is dat Roompot ooit is begonnen in Zeeland. Destijds was het een relatief eenvoudige camping, inmiddels zijn de Roompot parken veel meer dan dat. Van grote parken met veel vermaak voor jong en oud, tot kleinschalige vakantieparken met duurzame huisjes. Roompot heeft voor ieder wat wils.

-> Bekijk de 10 mooiste huisjes van Roompot