Klein & fijn logeren in een Tiny House van Europarcs

Op verschillende vakantieparken van Europarcs kun je overnachten in een bijzondere accommodatie: de Tiny House by Europarcs. Deze huisjes zijn gebouwd onder het motto ‘minder huis, meer leven’ en bieden plaats aan twee of vier personen. Hoewel de huisjes klein van formaat zijn, lever je niet in op comfort. Alles wat je nodig hebt voor een paar dagen genieten is aanwezig, van een comfortabel bed tot een keukentje. Ook is er alle ruimte om te genieten van het buitenleven.

Bekijk ons aanbod

Tiny House Europarcs

Tiny House Maasduinen

Tiny houses op Europarcs Maasduinen in Limburg.

Tiny House Plus Maasduinen

4-persoons tiny houses op Europarcs Maasduinen in Limburg.

Tiny House Plus Beekbergen

4-persoons tiny houses op Europarcs Beekbergen op de Veluwe.

Tiny House Beekbergen

2-persoons tiny houses op Europarcs Beekbergen op de Veluwe.

Tiny House de Zanding

Tiny Houses Europarcs de Zanding op de Veluwe in Gelderland.

Tiny House Europarcs voor twee

Zoek je een fijn plekje voor wat quality time met z’n tweeën? Dan ben je in een tiny house van Europarcs helemaal aan het juiste adres. De huisjes zijn knus en gezellig ingericht en staan op mooie plekken in de natuur. Op de meeste parken kun je ook nog eens gebruik maken van een vuurplaats en hot tub, deze deel je met de andere tiny house gasten. Geniet van rust, ruimte, een glaasje wijn onder de sterren, goede gesprekken… Na een paar dagen in de dit kleine, fijne huisje ga je met een volle batterij terug naar huis.

 

Tiny House Plus

De Tiny House Plus is iets groter en biedt plaats aan vier personen. Net als de 2-persoons tiny houses heeft ook deze variant een slimme, compacte indeling waardoor je ondanks de beperkte ruimte van alle gemakken voorzien bent. Er zijn twee slaapruimtes, beide ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed. Verder is er een keukentje, badkamer en ruimte om buiten te zitten. Breng de middag door in de relaxte hangstoel, maak een mooie wandeling in de omgeving en sluit ‘s avonds af in de gedeelde hot tub. Je komt gegarandeerd tot rust tijdens een vakantie of weekendje weg in een tiny house van Europarcs!

 

Bij welke Europarcs kun je overnachten in een Tiny House?

De tiny houses vind je op verschillende Europarcs. Lijkt het je lekker om je een paar dagen terug te trekken in de natuur op de Veluwe in Gelderland? Kijk dan eens bij park Beekbergen of de Zanding. Zoek je een plekje meer richting het zuiden van Nederland? Dan is Europarcs Maasduinen een fijn plekje. Dit park ligt in Noord-Limburg, vlakbij drie natuurgebieden en op 20 minuten rijden van Roermond en Venlo.