Huur een strandhuisje

Een strandhuisje is, zoals de naam al doet vermoeden, een huisje dat óp het strand staat. Tijdens een vakantie of weekendje weg in een strandhuisje geniet je van ‘s morgens vroeg tot laat in de avond van prachtig zeezicht, zand onder je voeten en het geluid van de golven. Maak een mooie wandeling met de wind door je haren, neem een verfrissende duik, ga lunchen bij een gezellig strandpaviljoen… In het voor- en na seizoen is het heerlijk uitwaaien op het strand, in de zomermaanden geniet je van waterpret en warme zonnestralen. Enthousiast? Kijk snel welk strandhuisje jouw favoriet is.

Bekijk ons aanbod

De mooiste strandhuisjes

Strandvilla's Hoek van Holland

Luxe villa's op het strand van Hoek van Holland. Geschikt voor 4 tot 6 personen

Strandhuisjes Molencaten

Huisjes op het strand in Zeeuws-Vlaanderen, geschikt voor 6 personen.

Beach Houses Vlissingen

Beach Houses op het Nollestrand bij Vlissingen.

Strandhuisjes Julianadorp

Strandhuisjes op het strand bij Julianadorp, genieten aan zee.

Vakantie in een strandhuisje

Een paar dagen, week of misschien wel twee weken logeren in een strandhuisje is een bijzondere ervaring. Stel je eens voor dat je ‘s morgen wakker wordt op een (bijna) leeg strand, de hele dag het rustgevende geluid van de zee hoort en de kinderen van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds in het zand kunnen spelen… Dat is toch heerlijk? Tijdens een verblijf in een strandhuisje heb je alle tijd om tot rust te komen. Geniet van de tijd samen, het strand en de zee, de rust en het niets moeten. Je gaat als herboren terug naar huis.

 

Waar vind je de mooiste strandhuisjes?

Strandhuisjes vind je op verschillende plekken in Nederland. Boek een huisje in de buurt van Den Haag, op het strand van Hoek van Holland of ga voor een van de leuke strandhuisjes in Zeeland. De meeste strandhuisjes bieden plaats aan vier tot vijf personen en in sommige kun je zelfs met z’n zessen overnachten. Wat een gezelligheid!