Een huisje midden in het bos? Deze luxe bungalow staat in Norg in Drenthe. Hier kom je even helemaal tot rust in de stilte van de natuur. Het boshuisje in geschikt voor 2 personen. Het is een fijn onderkomen om samen alleen te zijn, terwijl je ontspant bij de haard, in de buitensauna of de hottub.

Boshuisje in Norg in het kort 

De houten bungalow staat midden in het bos en is modern ingericht. Je vindt er een ruime slaapkamer, een fijne werkkamer en een sfeervolle woonkamer met kachel. Alle kamers hebben een schuifpui, die je toegang geeft tot de overdekte en verlichte veranda. Daarnaast hoort er bij het huisje een bostuin van 750m2. Hier vind je verschillende zithoekjes, een buitenhaard, een hangmat, een buitensauna en een hottub. Laat het ontspannen maar beginnen!

Norg is een historisch plaatsje in Drenthe. Het ligt in een bosrijke omgeving waar je eindeloos veel fietspaden en mountainbike- en wandelroutes vindt. Ook liggen er in de omgeving veel leuke steden voor een dagje uit. Zo sta je met 20 minuten rijden in Assen of Groningen.

 3 redenen om naar Boshuisje in Norg te gaan

  • Comfortabele bungalow
  • Luxe extra’s zoals een buitensauna en hottub
  • Midden in de natuur

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Huisdierenhuisdiervrij
Max. personenHuisje voor 2 personen
Min. verblijf2 nachten
Slaapkamers1 slaapkamer

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid