Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif is een resort in de Franse Alpen. Het hele jaar door ben je welkom in een van de appartementen of chalets. De appartementen en chalets zijn voor 4 tot en met 12 personen.

Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif in het kort

Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif is een resort in het Franse Flaine, in de Alpen. De appartementen en chalets liggen op maar liefst 1.850 meter hoogte. In de appartementen en chalets is er ruimte voor 4 tot en met 12 personen. Je beschikt er over een goed uitgeruste keuken en een balkon met uitzicht op de bergen. Nadat je een dag eropuit bent geweest of om gewoon even te genieten kun je een duik nemen in het (verwarmde) binnenzwembad. Op het resort en in alle accommodaties kun je gebruik maken van gratis wifi.

In en rondom Flaine is er gedurende het hele jaar veel te beleven. Tijdens de wintermaanden geniet je van de pistes die geschikt zijn voor beginnende én gevorderde skiërs. Wil je tijdens de wintermaanden het gebied op een andere manier verkennen? Dan kan dat ook. Je kunt namelijk mee met een hondensledetocht om het gebied op een unieke manier te ontdekken. Tijdens de zomermaanden ben je er ook welkom voor toffe activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld samen met een instructeur vanaf 2.100 meter hoogte paragliden of je uitleven op het water met verschillende watersporten. Wil je het iets rustiger aan doen in je vakantie? Geniet dan van het mooie uitzicht bij uitkijkpunt ‘Aiguille du Midi’. Hier heb je op maar liefst 3.842 meter hoogte uitzicht over de Franse, Zwitserse en Italiaanse Alpen. Ook kun je de sfeervolle, authentieke dorpjes Flaine en Les Carroz verkennen met leuke restaurants, terrasjes en winkels.

3 redenen om naar Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif te gaan

  • Het hele jaar door leuke activiteiten
  • Mooie uitzichten
  • Wellness faciliteiten

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Min. verblijf3 nachten
Slaapkamers1 slaapkamer, 2 slaapkamers, 3 slaapkamers, 4 slaapkamers, 5 slaapkamers

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid