Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is een luxe vakantiepark in Zeeland. Het park ligt in Zeeuws-Vlaanderen op ruim een kilometer van de kust. Op het park staan vakantiehuizen van 2 tot en met 20 personen, waaronder wellness vakantiehuizen, huizen met een privé zwembad en huisdiervriendelijke vakantiehuizen. 

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad in het kort

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is een vakantiepark in het Zeeuwse dorp Nieuwvliet. Op ruim een kilometer van zee geniet je hier van verschillende huizen voor 2 tot en met 20 personen. Nieuwvliet-Bad heeft voor ieder het perfecte vakantiehuis. Zo hebben sommige huizen een privé zwembad, mag je vrolijke viervoeter in enkele huizen mee en zijn andere huizen voorzien van een privé sauna. Voor grotere groepen zijn er groepsaccommodaties beschikbaar, deze zijn geschikt van 8 tot en met 20 personen en zijn van alle gemakken voorzien.

Vanuit het vakantiepark kun je alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld een dagje uit naar de meest zuidelijke badplaats van Nederland: Cadzand. Hier vind je brede zandstranden waar je niet alleen heerlijk kunt relaxen, maar ook op zoek kunt gaan naar fossielen en haaientanden. Op het strand, aan de boulevard en in het dorp vind je verschillende terrasjes. Cadzand ligt op 8 minuten rijden van het vakantiepark. Hou je van wat meer actie? Dan kun je ook verschillende watersporten uitoefenen. Een populaire watersport aan de Zeeuwse kust is ‘wavekarting’. Stap in een gemotoriseerde speedboot en deins met 45 kilometer per uur over de golven van de Noordzee. Je gaat mee met ervaren instructeurs, maar de speedboot mag je geheel zelf besturen. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

3 redenen om naar Dormio Resort Nieuwvliet-Bad te gaan

  • Ligging aan de kust in Zeeland
  • Verschillende accommodaties, zoals een huis met privézwembad
  • Binnen- en buitenzwembad

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Type huisjesVakantiepark
Huisdierenin sommige huisjes
Max. personenHuisje voor 10 personen, Huisje voor 12 personen, Huisje voor 14 personen, Huisje voor 2 personen, Huisje voor 20 personen, Huisje voor 4 personen, Huisje voor 6 personen, Huisje voor 8 personen
Min. verblijf1 nacht
Slaapkamers1 slaapkamer, 10 slaapkamers, 2 slaapkamers, 3 slaapkamers, 4 slaapkamers, 5 slaapkamers, 6 slaapkamers, 7 slaapkamers

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid