Landal Nature Parc Saint Hubert ligt in de Belgische Ardennen en bestaat uit een park met toffe tiny houses.  Het vakantiepark ligt aan een beekje waarin gezwommen kan worden. Op het terrein staan lodges voor twee personen en tiny houses voor 2-4 personen. Extra leuk, je hond mag mee!

Landal Nature Parc Saint Hubert in het kort

Op Landal Nature Parc Saint Hubert staan drie verschillende type huisjes, allemaal vrijstaand en van alle gemakken voorzien. De knusse tweepersoons lodge, een tiny house voor twee personen en een tiny house voor 2-4 personen. Klein maar fijn en heel praktisch ingedeeld. Alles erop en eraan, van privé sanitair tot keukenblokje met Nespresso koffiemachine en aparte slaapkamer (of vide).

Landal Nature Parc Saint Hubert ligt in de Ardennen, in de bossen. Een perfecte ligging voor een actieve vakantie. Wandelingen starten vanaf het park. Ga mountainbiken, kanoën of fietsen. Bezoek de grotten van Han, ga naar La Roche en Ardenne en ontdek een van de vele kastelen. Bij terugkeer wacht de sauna op het park en de gezellige bar.

3 redenen om naar Landal Nature Parc Saint Hubert te gaan

  • Toffe tiny houses
  • Zwembeekje
  • In de Ardense bossen

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Extra'ssauna
Huisdierenin sommige huisjes
Max. personenHuisje voor 2 personen, Huisje voor 4 personen
Min. verblijfweekend
Slaapkamers1 slaapkamer, 2 slaapkamers
Eetgelegenheidja

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid