Landal Puur Exloo is een kleinschalig en luxe vakantiepark in het Hondsruggebied in Drenthe. Er zijn verschillende huizen voor 6, 8 en 10 personen. De inrichting is sfeervol en heerlijk luxe met extra’s als een sauna. Een fijne vakantieplek voor natuurliefhebbers, in een omgeving waar je prachtig kunt wandelen en fietsen.

Landal Puur Exloo in het kort

De vrijstaande huizen van Landal Puur Exloo hebben allemaal het label ‘extra luxe’, wat betekent dat je geniet van extra’s als een sauna in de badkamer, keuken met Quooker en Nespresso koffiemachine en speakers van Sonos. De huizen zijn sfeervol ingericht en zowel binnen als buiten heb je alle ruimte om gezellig samen te zijn.

Voor natuurliefhebbers is Landal Puur Exloo een paradijs, in de omgeving lopen eindeloos veel mooie wandel- en fietsroutes. Op het park zelf is het heerlijk rustig en vind je verder niet veel extra faciliteiten. In de omgeving zijn gezellige restaurantjes te vinden en voor een middagje waterpret mag je gebruikmaken van het zwembad bij het naastgelegen hotel.

3 redenen om naar Landal Puur Exloo te gaan

  • Luxe, vrijstaande vakantiewoningen
  • Kleinschalig vakantiepark
  • Mooie ligging in de natuur

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Extra'ssauna
Huisdierenin sommige huisjes
Max. personenHuisje voor 10 personen
Min. verblijf3 nachten
Slaapkamers3 slaapkamers, 4 slaapkamers, 5 slaapkamers

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid