De bijzondere vakantiewoning Modus-L staat op Europarcs de Zanding, op een mooie locatie aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Zodra je het vakantiehuis ziet word je verrast door de unieke vorm. De inrichting is luxe en comfortabel en staat volledig in het teken van duurzaamheid. De Modus-L biedt plaats aan 4 personen.

Modus-L de Zanding in het kort

De Modus-L vakantiewoning op Europarcs de Zanding is in vele opzichten bijzonder. Het is een echte eyecatcher die mooi past in de bosrijke omgeving. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft veel luxe extra’s. Alles staat in het teken van duurzaamheid en bij het ontwikkelen van de woning is gekeken hoe binnen en buiten in elkaar over kunnen lopen. Het resultaat is een uniek huis met grote ramen, een mooi terras en prachtig uitzicht over het water.

Bij Europarcs de Zanding vier je vakantie midden in de natuur. Het is een fijne plek voor tijd samen, maar ook een leuk park voor gezinnen met kinderen. Het natuurmeer met zandstrand, overdekte zwembad, avontureneiland, animatieteam en de speeltuinen bieden volop vermaak. En ook in de omgeving is veel te doen: de Veluwe, musea en andere leuke uitjes voor het hele gezin. Sluit de dag af met een gezellig diner in het restaurant of bij het grand café op het park.

3 redenen om naar Modus-L de Zanding te gaan

  • De ligging op de Veluwe, midden in de natuur
  • De bijzondere architectuur en duurzame details
  • De leuke omgeving met natuur, steden en uitstapjes

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Type huisjesVakantiepark
Max. personenHuisje voor 4 personen
Min. verblijf1 nacht
Slaapkamers2 slaapkamers
Eetgelegenheidja
BestemmingenNederland

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid