Op een unieke plek op Texel ligt het Molenhuisje Beaufort, naast Molen Het Noorden. In het molenhuisje, gelegen aan de waddenkant van Texel, is ruimte voor 3 personen. Het molenhuisje is landelijk en modern ingericht, met onder andere een bedstee en whirlpool. 

Molenhuisje Beaufort in het kort 

Molenhuisje Beaufort is ideaal voor een heerlijke vakantie op Texel. Van buiten is het Molenhuisje nog een authentiek boerderijtje, maar de binnenkant is modern, industrieel en landelijk ingericht. Het molenhuisje heeft een slaapkamer met een kingsize tweepersoonsbed en een bedstee met openslaande deuren. Door de grote ramen stroomt het licht binnen en heb je mooi uitzicht over het Texelse landschap. De badkamer is voorzien van een regendouche en een whirlpool.

In de omgeving van het Molenhuisje is genoeg te doen. Zo fiets je binnen 15 minuten naar een van de oudste dorpjes van Texel, namelijk Oosterend. In Oosterend kun je een wandeling maken langs de oude pandjes rond de Maartenskerk. Vanuit het Molenhuisje heb je uitzicht op het dorpje Oost, waar je kunt eten in een van de beste restaurants van het eiland. Rond het Molenhuisje starten ook verschillende wandel- en fietsroutes.

 3 redenen om naar het Molenhuisje Beaufort te gaan

  • Unieke plek op Texel
  • Badkamer met whirlpool
  • Omringd met rust en ruimte

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Eetgelegenheidja
ThemaHonden welkom, Sauna en/of hot tub
Type huisjesVrijstaand huisje

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid