Het luxe Parc Maasresidence Thorn ligt in hartje Limburg. Het nieuwe vakantiepark ligt aan het water van de Maasplassen en is omgeven door schitterende natuur met eindeloze vaar-, fiets- en wandelroutes. Op het park met vele faciliteiten vind je villa’s, appartementen en hotel suites voor 2 tot 20 personen. Wie neem jij mee naar Limburg?

Parc Maasresidence Thorn in het kort

Bij Parc Maasresidence Thorn is er gegarandeerd een accommodatie die voldoet aan jouw wensen. Ga je voor een vrijstaande villa, een appartement met uitzicht over het water of toch voor een romantische hotelsuite? Bovendien hoef je je op het park niet te vervelen. Er zijn enorm veel faciliteiten. Zo is er een fietsverhuur, restaurant, ontbijtservice, bowlingbaan, kidsclub, recreatiestrand, binnenzwembad en sloepverhuur. Ons favoriete plekje op het park is het terras aan de sfeervolle boulevard van de jachthaven. Hier is het heerlijk vertoeven met uitzicht over het water van de Maasplassen.

De omgeving van Parc Maasresidence Thorn is perfect voor wie houdt van zowel natuur, cultuur als watersport. Grote steden in zowel Nederland, België als Duitsland zijn makkelijk bereikbaar. Binnen een uur sta je in Maastricht, Düsseldorf, Roermond, Aken en Genk. Om te ontspannen in de natuur hoef je al helemaal niet ver te reizen. Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, omringd door de veelzijdige Maasplassen en schitterende natuur met prachtige vaar-, fiets- en wandelroutes.

 3 redenen om naar Parc Maasresidence Thorn te gaan

  • Luxe accommodaties
  • Gloednieuw park met veel faciliteiten
  • Midden in de natuur met de Maasplassen als achtertuin

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Huisdierenwelkom
Max. personenHuisje voor 10 personen, Huisje voor 12 personen, Huisje voor 14 personen, Huisje voor 16 personen, Huisje voor 18 personen, Huisje voor 2 personen, Huisje voor 20 personen, Huisje voor 4 personen, Huisje voor 5 personen, Huisje voor 6 personen, Huisje voor 7 personen, Huisje voor 8 personen
Min. verblijf1 nacht
BestemmingenNederland
Eetgelegenheidja
Extra'szwembad
Type huisjesVakantiepark

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Bijzonder uitzicht bij Parc Maasresidence Thorn
Overnachten aan het water bij Parc Maasresidence Thorn
Terras met BBQ bij Parc Maasresidence Thorn
Huisjes aan het water bij Parc Maasresidence Thorn
Overnachten bij Parc Maasresidence Thorn
Vakantie bij Parc Maasresidence Thorn
Weekendje weg naar Parc Maasresidence Thorn
Bijzondere Huisjes bij Parc Maasresidence Thorn
Huisje huren bij Parc Maasresidence Thorn
Vrijstaande vakantiewoningen bij bij Parc Maasresidence Thorn
Vakantiehuizen met sauna bij Parc Maasresidence Thorn
Luxe overnachten bij Parc Maasresidence Thorn
Appartementen bij Parc Maasresidence Thorn