Park Heerehof is een kleinschalig vakantiepark in Noord-Holland, met slechts 12 duurzame Duinlodges aan de voet van de Schoorlse Duinen. Op het park staan de Duinlodges voor 6 en 8 personen. In sommige lodges mag je hond ook mee op vakantie! Heerlijk samen naar zee!

Park Heerehof in het kort

Park Heerehof is een nieuw park in het mooie Schoorl. Hier dicht bij zee geniet je van de luxe van een duurzaam vakantiehuis. De lodges worden CO2 neutraal verwarmd en zijn voorzien van zonnepanelen. Kom je met je elektrische auto, dan kun je die hier ook opladen. Sommige Duinlodges hebben een eigen laadpaal. Hoewel de huizen qua uiterlijk gelijk zijn, verschillen ze van interieur en faciliteiten. Zo heeft het 8-persoons vakantiehuis een haard, hebben enkele woningen een eigen laadpaal, mag je viervoeter in sommige huizen mee en staat er soms een barbecue in de tuin. Ook de locatie verschilt: van zonnige ligging tot een riante duin en locatie direct aan de duinrand.

Schoorl is een gezellige plaats, bekend om het hoge klimduin. Onderaan het klimduin vind je een aantal leuke restaurants en terrassen. Dit alles op loopafstand van Park Heerehof! Het strand ligt op slechts 15 minuten fietsen van de Duinlodges. Fietsen zijn te huur op het park. Maak een fietstocht door de duinen, neem een picknickmand mee vanaf het park en stop onderweg. In de zomer combineer je je tocht met een frisse duik in zee. Ook Egmond aan Zee ligt op fietsafstand, net als het mooie Petten. Ontdek hoe heerlijk het hier is!

3 redenen om naar Park Heerehof te gaan

  • Verschillende duurzame vakantiewoningen voor 6 tot 8 personen
  • Ligging direct aan de duinrand van de Schoorlse duinen
  • Dicht bij zee

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Type huisjesVakantiepark
Huisdierenin sommige huisjes
Max. personenHuisje voor 6 personen, Huisje voor 8 personen
Min. verblijf2 nachten
Slaapkamers3 slaapkamers, 4 slaapkamers

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid