Ridderstee Ouddorp Duin is een nieuw vakantiepark in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Een verblijf in een luxe vakantiewoning, de Noordzee en het strand op minder dan een kilometer, faciliteiten als een restaurant op steenworp afstand… Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie!

Ridderstee Ouddorp Duin in het kort

Door het gebruik van natuurlijke materialen passen de vakantiewoningen goed in het Ouddorpse duinlandschap. De huizen zijn geschikt voor 6, 8 en 10 personen en zijn van alle gemakken voorzien. De exacte voorzieningen verschillen per vakantiehuis, sommige hebben bijvoorbeeld als extra een houtkachel. Buiten op het vlonderterras staat een tuinset voor jullie klaar en tijdens de zomermaanden hangt er een schaduwdoek.

Ridderstee Ouddorp Duin hoort bij het naastgelegen vakantiepark de Klepperstee, als gast mag je gebruikmaken van de voorzieningen (o.a een natuurlijke zwemvijver) op dit park. Verder ligt Strandplein Ouddorp Duin op een paar honderd meter afstand, hier vind je voorzieningen als een supermarkt, winkeltjes en restaurant. De Noordzee ligt op minder dan een kilometer afstand en ook de Brouwersdam en het Grevelingenmeer met veel watersportmogelijkheden liggen vlakbij.

3 redenen om naar Ridderstee Ouddorp Duin te gaan

  • Vlakbij zee (900 meter)
  • Nieuwe, duurzame vakantiehuizen
  • Veel voorzieningen vlakbij

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Type huisjesHuisje aan zee, Vakantiepark
Extra'shoutkachel
Huisdierenin sommige huisjes
Max. personenHuisje voor 10 personen
Min. verblijf3 nachten
Slaapkamers3 slaapkamers, 4 slaapkamers, 5 slaapkamers
Eetgelegenheidja
BestemmingenNederland

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid