Roompot Beach Resort Brouwersdam ligt op Schouwen-Duiveland in Zeeland. De modern ingerichte luxe lodges of tiny houses zijn geschikt voor 2 tot 12 personen. Het Beach Resort is omringd met groen en ideaal voor een ontspannen vakantie.

Roompot Beach Resort Brouwersdam in het kort

Op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland vind je Roompot Beach Resort Brouwersdam. De luxe lodges of tiny houses zijn modern ingericht met mooie, grote ramen. Hierdoor krijg je, ook als je binnen zit, het gevoel heerlijk buiten te zijn. De lodges of tiny houses zijn ingericht voor 2 tot 12 personen. Op het park ben je omringd door groen en daar zijn de huisjes ook precies op ingericht. De huisjes zijn zo vormgegeven dat het precies past in de omgeving, met onder andere houten buitenbekleding. Er zijn speciaal ingerichte ‘pets lodges’ voor als jij je huisdier mee wilt nemen op vakantie. Ook zijn er ‘wellness lodges‘ met bubbelbad en en sauna.

Roompot Beach Resort ligt op zo’n 15 minuten lopen van het strand. Er lopen verschillende wandel -en fietsroutes door de nabijgelegen bossen en duinen waar je kunt genieten van de mooie natuur die Zeeland te bieden heeft. Bij het Grevelingenmeer kun je, als je geluk hebt, zeehonden spotten. Hou je meer van een vakantie met wat actie? Bij de Brouwersdam kun je (kite)surfen, suppen en zeilen. Ook niet ver van het resort kun je winkelen of genieten op een terrasje in Zierikzee, Ouddorp of Renesse.

3 redenen om naar Roompot Beach Resort Brouwersdam te gaan

  • Ligging aan de kust in Zeeland
  • Verschillende accommodaties
  • Volledig energieneutraal

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Type huisjesVakantiepark
Huisdierenin sommige huisjes
Max. personenHuisje voor 12 personen, Huisje voor 2 personen, Huisje voor 4 personen, Huisje voor 6 personen, Huisje voor 8 personen
Min. verblijf2 nachten
Slaapkamers1 slaapkamer, 2 slaapkamers, 3 slaapkamers, 4 slaapkamers, 6 slaapkamers

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid