Roompot Zandvoort is een vakantiepark aan de Nederlandse kust, gelegen tussen het Noordzeestrand en het circuit van Zandvoort. Op het park staan verschillende types huizen: 100 cottages voor 4, 6 en 8 personen. Het grootste pluspunt: trendy huisjes op loopafstand van het strand.

Roompot Zandvoort in het kort

Verwacht geen kleinschalig vakantiepark: bij Roompot Zandvoort staan 100 huisjes. Het leuke is dat het huisjes in verschillende soorten en maten zijn. Vakantiehuizen met namen als de Kennemer Lodge, Royal Amsterdam, Grand Prix en Pitstop (die laatsten gerelateerd aan het circuit). Er zijn rolstoelvriendelijke huisjes en huisjes waar honden welkom zijn. Qua uiterlijk zijn de huizen strak en modern, met gebruik van hout en beton. Qua interieur passen de huisjes goed bij de omgeving.

Op het vakantiepark vind je een brasserie om een hapje te eten. Maar ook de paviljoens aan het strand liggen op loopafstand. Ga lekker een dagje naar zee, huur fietsen om langs de kust te rijden, ga naar Bloemendaal, reserveer een diner met zicht op zee…

3 redenen om naar Roompot Zandvoort te gaan

  • Dicht bij het strand
  • Je hond mag mee
  • Rolstoelvriendelijke huisjes beschikbaar

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Type huisjesHuisje aan zee, Vakantiepark
Huisdierenin sommige huisjes
Max. personenHuisje voor 8 personen
Min. verblijfweekend
Slaapkamers2 slaapkamers, 3 slaapkamers
Eetgelegenheidja
BestemmingenNederland

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid