Op het strand van Hoek van Holland staan de Strandvilla’s van Roompot, moderne huisjes op palen voor 4 tot 6 personen. Je slaapt op slechts enkele meters van de branding. Hier zie, hoor en ruik je de zee van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Zo fijn!

Strandvilla’s Hoek van Holland in het kort

De Roompot strandvilla’s zijn comfortabel ingericht met alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Er zijn twee slaapkamers en in de woonkamer staat een slaapbank voor twee extra slaapplaatsen. De villa’s hebben grote ramen waardoor je de hele dag door geniet van het weidse uitzicht over zee, zelfs als je binnen zit.

De standhuisjes zijn het hele jaar door te boeken, elk seizoen biedt weer een andere beleving. Waterpret en zandkastelen bouwen in de zomer, uitwaaien in de herfst, frisse wandelingen en warme chocolademelk in de winter en het genot van de eerste warme zonnestralen in de lente. De strandpaviljoens liggen op loopafstand en er zijn tal van watersportmogelijkheden. Ook de steden Rotterdam, Den Haag en Delft liggen in de buurt.

3 redenen om naar Strandvilla’s Hoek van Holland te gaan

  • Je slaapt op het strand, met prachtig uitzicht over zee
  • Leuke strandpaviljoens op loopafstand
  • De omgeving met duinen, polders en leuke steden

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Huisdierenwelkom
Max. personenHuisje voor 4 personen, Huisje voor 5 personen, Huisje voor 6 personen
Min. verblijf3 nachten
Slaapkamers2 slaapkamers
BestemmingenNederland

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid