In het noordelijkste puntje van België staat dit knusse tiny house. Het is een fijne plek voor wie toe is aan ontspanning en rust in de natuur. Maak eindeloze wandelingen en geniet van het geluid van fluitende vogels. Het huisje is geschikt voor 2 personen en is daarmee perfect voor een romantisch weekend weg!

Tiny House Meerseldreef in het kort

Het vrijstaande huisje staat verscholen onder de bomen en is bereikbaar via een bospad. Door de grote raampartijen geniet je van het schitterende uitzicht over de natuurrijke omgeving. Maak een wandeling door het bos, strijk neer bij de buitenhaard op het vlonderterras en sluit de dag af in de hot tub. Zo maak je echt even tijd voor elkaar. Op zoek naar extra luxe? De sauna en het ontbijt zijn bij te boeken.

Natuurliefhebbers zullen blij worden van de omgeving van Meerseldreef. Vanuit het huisje wandel je zo het bos in. Ook kun je eindeloos fietsen en wandelen langs rivier de Mark, door het park of over de heide. Liever een dagje uit? Breng dan een bezoekje aan Breda of Hoogstraten.

 3 redenen om naar Tiny House Meerseldreef te gaan

  • Knus tiny house
  • Met hot tub en sauna
  • Midden in de natuur

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Huisdierenwelkom
Max. personenHuisje voor 2 personen
Min. verblijfweekend
Slaapkamers1 slaapkamer
Extra'sbuitenhaard, hot tub, sauna
Type huisjesTiny House, Wellness huisje
BestemmingenBelgië
ThemaHonden welkom, Sauna en/of hot tub

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid