Tusken de Marren is een vakantiepark in Friesland, gelegen tussen de Friese Meren. Er zijn verschillende vakantiehuizen. Onze favorieten zijn de Eneva lodges voor 4 en 6 personen, de moderne Miva lodges voor 4 personen en de gloednieuwe Knilles lodges voor 2 tot 4 personen. De huizen liggen aan doorgaans vaarwater; de perfecte uitvalsbasis om Friesland met de boot te ontdekken!

Tusken de Marren in het kort

De Eneva vakantielodges zijn modern, energieneutraal en van alle gemakken voorzien. De 4-persoons lodge heeft twee slaapkamers, de 6-persoons lodge heeft er drie. De huizen hebben een tuin aan het water en een eigen aanlegsteiger. Huur een bootje en ontdek de Friese Meren direct vanuit je vakantiehuis.

De Miva lodges zijn geschikt voor 2-4 personen. Alles in huis is gelijkvloers, deze hippe huizen zijn dus ook zeer goed geschikt voor mindervaliden, senioren en mensen die slecht ter been zijn.  Heerlijk bij dit huis is de buitenhaard.

De gloednieuwe Knilles lodges zijn modern ingericht en hebben een luxe uitstraling. In de sfeervolle huisjes vind je één of twee slaapkamers (afhankelijk van het type), een sfeervolle woonkamer, een complete keuken met vaatwasser en een badkamer. Daarnaast beschikt het huisje over een terras, zodat je ook kunt genieten van het buitenleven. Voor een extra vakantiegevoel is het mogelijk om huisjes aan het water of huisjes met een privésauna te boeken.

Bij vakantiepark Tusken de Marren geniet je van een heerlijke vakantie op en aan het water. Er is een speeltuin voor kinderen, bootverhuur en in het hoogseizoen is er een animatieteam. Op het park kun je vissen en in de omgeving zijn er eindeloos veel watersportmogelijkheden.

3 redenen om naar Tusken de Marren te gaan

  • De ligging tussen de Friese Meren
  • Vakantiehuis met aanlegsteiger
  • Moderne, energieneutrale vakantiewoning

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Huisdierenin sommige huisjes
Max. personenHuisje voor 6 personen
Min. verblijf3 nachten
Slaapkamers2 slaapkamers, 3 slaapkamers

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid