Op bungalowpark Oud Vredelust staat vakantiehuis ZeeSkuum, geschikt voor 4 personen. Het vakantiehuis ligt op 2,5 kilometer afstand van het Noordzeestrand op Texel, waar je naartoe kunt lopen of fietsen. 

Vakantiehuis ZeeSkuum in het kort

Vakantiehuis Zeeskuum vind je op bungalowpark Oud Vredelust, gelegen aan Nationaal Park Duinen Texel. Het vakantiehuis heeft een ruime woonkamer met openslaande deuren. Het plafond in het vakantiehuis is hoog, waardoor het ruim aanvoelt. Je beschikt over een open keuken die van alle gemakken is voorzien. In het vakantiehuis er is ruimte voor 4 personen. Met mooi weer kun je genieten in de mooie, grote tuin. Honden zijn toegestaan.

Bungalowpark Oud Vredelust is een kleinschalig park. Gelegen aan de rand van het bos en van Nationaal Park Duinen in Texel. Op 2,5 kilometer afstand ligt het Noordzeestrand, waar je makkelijk naartoe kunt fietsen of wandelen. Door Nationaal Park Duinen lopen verschillende wandel -en fietsroutes. In de buurt kun je een fiets huren om de mooie natuur van Texel te ontdekken. Badplaats de Koog ligt op 3,5 kilometer afstand en Den Burg op ruim 4 kilometer afstand.

3 redenen om naar vakantiehuis ZeeSkuum te gaan

  • Dichtbij zee
  • Binnen voelt als buiten door de openslaande deuren
  • Grote tuin

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Type huisjesVakantiepark
Huisdierenwelkom
Max. personenHuisje voor 4 personen
Min. verblijfweek
Slaapkamers2 slaapkamers

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid