Deze schattige vakantiehuisjes staan in het Brabantse Oirschot. Ze liggen in het eeuwenoude buurtschap Straten, een historische plek in de natuur. Perfect voor wie houdt van zowel natuur als cultuur. Het huisje biedt ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Fijn voor een weekendje weg met z’n twee of een vakantie met het gezin!

Vakantiehuisje in Oirschot in het kort

De huisjes zijn comfortabel en modern ingericht. Beneden vind je een keukentje, zithoek, 2-persoonsbed en een badkamer. Boven op de vide vind je nog eens twee eenpersoonsbedden. Ook rondom het huis geniet je in de zomer van het buitenleven en het groen. Bovendien is er de mogelijkheid om je overnachting nog wat aangenamer te maken door het houtgestookte buitenbad, de buitenoven en/of de fietsen bij te boeken. Het zorgt voor een ultiem vakantiegevoel!

Het huisje staat in een groene omgeving. Ideaal om even tot rust te komen. In de omliggende natuur van het Groene Woud en van natuurgebied De Kampina vind je veel wandel- en fietsroutes. Breng daarnaast een bezoekje aan het historische dorpje Oirschot en ontdek de smalle straatjes en bijzondere kerkjes.

 3 redenen om naar Vakantiehuisje in Oirschot te gaan

  • Comfortabel en modern huisje
  • Op een historische plek in de natuur van het Groene Woud
  • Mogelijkheid tot het bijboeken van houtgestookt buitenbad, buitenoven en fietsen

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Huisdierenhuisdiervrij
Max. personenHuisje voor 4 personen
Min. verblijfweekend
Slaapkamers2 slaapkamers
Type huisjesTiny House, Vrijstaand huisje
BestemmingenNederland

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid