Voor een bijzondere vakantie of weekendje weg met z’n tweeën ben je bij dit wellness huisje aan het juiste adres. Het stijlvol ingerichte huisje met wellness staat in Ellertshaar in Drenthe, midden in het Unesco Geopark De Hondsrug. Een fijne plek om in alle luxe te ontspannen in de natuur.

Wellness huisje Ellertshaar in het kort

Het gloednieuwe keienhuis in een luxe 2-persoons vakantiehuisje met wellness. Zo is er een sauna, buitendouche en hot tub met bubbelsysteem en ledverlichting. Op het terras vind je ligbedden, loungestoelen, een vuurschaal en een stoof barbecue. Daarnaast hoort er bij het huisje een grote, landelijke tuin. Het is een fijne plek om samen tijd door te brengen. Door de grote ramen heb je ook binnen het gevoel in verbinding met buiten te staan.

Het huisje ligt op een unieke plek in de natuur, namelijk in het Unesco Geopark De Hondsrug. Perfect voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Hier geniet je van het uitzicht over de weilanden, de bossen, de privacy en de rust van de natuur. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan de Drentse Hunebedden. Deze liggen op slechts enkele kilometers afstand.

 3 redenen om naar Wellness huisje Ellertshaar te gaan

  • Stijlvol huisje met grote ramen
  • Luxe wellness faciliteiten
  • Midden in de natuur van Unesco Geopark De Hondsrug

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Huisdierenhuisdiervrij
Max. personenHuisje voor 2 personen
Min. verblijf2 nachten
Slaapkamers1 slaapkamer
Type huisjesNatuurhuisje, Vrijstaand huisje, Wellness huisje
BestemmingenNederland
Extra'shot tub, sauna
ThemaSauna en/of hot tub

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid