Gelegen aan het Brielse meer, vind je Lakeside Resort Brielle van Roompot. Op dit resort staan 11 verschillende type accommodaties, ieder met een unieke inrichting. De lodges bevinden zich midden in de natuur en hebben een weids uitzicht. En vestingstad Brielle ligt vlakbij!

Lakeside Resort Brielle in het kort

Het Lakeside Resort ligt vlakbij het vestigingsstadje Brielle. Op het park staan moderne, duurzame lodges. Iedere lodge is voorzien van grote ramen, knusse hoekjes en privacy. Op het resort staan onder andere kindvriendelijke lodges, met een trampoline en hangmat, en ‘pet lodges’, speciaal ingericht zodat je hond ook kan genieten van de vakantie. Ook staan er op het resort ‘sky lodges’, deze lodges zijn voorzien van een dakraam, zodat je ‘s nachts naar de sterren kunt kijken. Elke accommodatie heeft zijn eigen buitenruimte.

Het resort ligt aan het Brielse meer, waar je verschillende watersporten kunt uitoefenen, zoals suppen, zeilen en waterskiën. In de omgeving vind je mooie duingebieden en stranden als Oostvoorne en Rockanje, waar je het hele jaar door mooie wandelingen kunt maken. De vestigingsstad Brielle ligt dichtbij het resort, maak een stadswandeling om meer te ontdekken van dit middeleeuwse stadje.

 3 redenen om naar Lakeside Resort Brielle te gaan

  • Duurzame lodges
  • Dichtbij vestingstad Brielle
  • Leuke activiteiten in de nabije omgeving

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Huisdierenin sommige huisjes
Max. personenHuisje voor 2 personen, Huisje voor 4 personen, Huisje voor 6 personen
Min. verblijf2 nachten
Slaapkamers1 slaapkamer, 2 slaapkamers, 3 slaapkamers

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid