Landal De Vlinderhoeve ligt in De Kring van Dorth, in een bosrijke omgeving in de Achterhoek in Gelderland. Het vakantiepark heeft een landelijke ligging, de vrijstaande vakantiehuizen voor 2-6 personen liggen rond twee grote vijvers. 

Landal De Vlinderhoeve in het kort

Op het kleine vakantiepark van Landal Greenparks staan verschillende types vakantiewoningen: 2-persoons, 4-persoons, 4-6 persoons en 6-persoons huizen. Alle huizen zijn vrijstaand en hebben een modern interieur. Ze liggen rustig en hebben verder als overeenkomst dat ze allemaal een was-/droogcombinatie, WiFi en een Nespresso koffiemachine hebben. Het terras bij de woning heeft comfortabel tuinmeubilair. Op dit park geniet je van de rust, de natuur en de landelijke omgeving.

Het park ligt in de Achterhoek, net op de grens van Gelderland en Overijssel. Je kunt hier alle kanten op. Bezoek een van de Hanzesteden Deventer of Zutphen, ga naar Museum More in Ruurlo, geniet van het uitgebreide fietsnetwerk, reserveer een high tea bij het Gebakhuus in De Kring van Dorth en neem een kijkje in het gezellige Lochem.

3 redenen om naar De Vlinderhoeve te gaan

  • De ligging in een bosrijke omgeving
  • Woningen met een modern interieur
  • Vrijstaande woningen

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Huisdierenin sommige huisjes
Max. personenHuisje voor 2 personen, Huisje voor 4 personen, Huisje voor 6 personen
Min. verblijfweekend
Slaapkamers1 slaapkamer, 2 slaapkamers, 3 slaapkamers

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid