De vakantiehuizen van Roompot Bloemendaal aan Zee liggen op 100 meter van het strand. Op het park staan verschillende huisjes, geschikt voor 2 tot 6 personen. Dwalen door de duinen, een mooie strandwandeling, uitwaaien in de herfst, een verfrissende duik in de zomer… Een heerlijke plek voor een vakantie aan zee, het hele jaar door.  

Roompot Bloemendaal aan Zee in het kort

Roompot Bloemendaal aan Zee heeft verschillende soorten huisjes. Alle vakantiewoningen zijn comfortabel en hip ingericht. Je bent van alle gemakken voorzien, alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie is aanwezig. De meeste huisjes bieden plaats aan maximaal 4 personen, een aantal heeft 2 extra slaapplekken voor kinderen en zijn dus geschikt voor maximaal 6 personen.

De huisjes liggen op een rustige plek in een duinpan. Het park heeft een minisupermarkt met verse broodjes en een brasserie. Voor kinderen is er een speelplaats en tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam. Geniet van de zee en het strand of huur een fiets en ontdek de omgeving. Het park ligt midden in een natuurgebied, perfect voor een mooie wandeling of fietstocht.

3 redenen om naar Roompot Bloemendaal aan Zee te gaan

  • Je verblijft in een natuurgebied, op 100 meter van het strand
  • Comfortabele en luxe vakantiehuizen voor maximaal 6 personen
  • De ligging vlakbij Zandvoort en de steden Haarlem & Amsterdam

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Type huisjesHuisje aan zee, Vakantiepark
Huisdierenwelkom
Max. personenHuisje voor 6 personen
Min. verblijf2 nachten
Slaapkamers2 slaapkamers
Eetgelegenheidja
BestemmingenNederland

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid