Een tiny house huren?
Hot tub te huur bij de tiny houses

Tiny houses, vrij vertaald kleine huizen, bieden je ondanks het formaat alles voor een onbezorgd weekendje weg of een vakantie. Het is wonderlijk te ervaren wat er allemaal op slechts een paar m2 aanwezig is. Huur een tiny house en ervaar zelf hoe heerlijk deze huisjes zijn.

Wat is een tiny house?

De tiny house trend kan je niet ontgaan zijn als je van bijzondere huisjes houdt. Het is een nieuwe woonvorm, waarbij bewust wordt gekozen voor klein wonen. Ontspullen en bewust leven, bij voorkeur duurzaam. Op slechts enkele vierkante meters heb je alles wat je nodig hebt om te wonen en te leven. Deze woontrend is ook een trend geworden voor weekendjes weg en vakanties. Op steeds meer vakantieparken en locaties vind je tiny houses, kleine vakantiehuizen te huur.

Klein maar fijn logeren

De leukste tiny houses

De kleine huizen zijn er in verschillende maten en stijlen. Van strak, hip en modern tot robuust en stoer. Van knus en warm tot romantisch. De tiny houses zijn te huur voor twee tot vier personen en voorzien van alle luxe. Wat dacht je van een heerlijke houtkachel in je huisje, een hot tub voor de deur, een hip interieur wat je thuis ook wel zou willen.. We hebben de leukste tiny houses voor je gezocht en delen hier een paar van onze favorieten.

  1. Tiny House De Zanding: Op de Veluwe staan bij Europarcs de Zanding een aantal bijzondere tiny houses. De huisjes bieden plaats aan 2 tot 4 personen. Ze staan in een bosrijke omgeving en hebben grote ramen, zodat je buiten ook binnen beleeft. Het hippe interieur, de houtkachel en de hot tub maken deze tiny houses tot onze favoriet.
  2. Roompot Grevelingenstrand: Duurzame huisjes aan het strand, dat klinkt als een droom toch? Aan het Grevelingenmeer staan moderne huisjes, volledig zelfvoorzienend. Met plek voor vier personen geniet je hier samen van de mooie locatie, de natuur en het feit dat je duurzaam overnacht.
  3. Tiny House MaasduinenNiet ver van Nationaal Park de Maasduinen in Limburg ligt Europarcs Maasduinen. Hier op het park staan een aantal Tiny Houses plus, met ruimte voor vier personen. Als extra hebben ze een gemeenschappelijke buitenruimte met hot tub, BBQ, hangmatten en loungebanken.

Bekijk alle tiny houses in ons aanbod van bijzondere huisjes.