Bijzonder vakantiehuis in Zeeland

Zeeland is misschien wel de populairste vakantiebestemming in eigen land. Dat begrijpen wij maar al te goed, deze waterrijke provincie heeft namelijk veel te bieden. De zee en het strand zijn waarschijnlijk de eerste dingen waar je aan denkt, maar er zijn nog veel meer redenen om op vakantie naar Zeeland te gaan. Verse vis, gezellige stadjes, mooie natuur én heel veel leuke vakantiehuizen. Hoe fijn is het om na een mooie wandeling, fietstocht of dag een zee thuis te komen in een fijn huisje waar iedereen z’n eigen plek heeft, maar je ook alle ruimte hebt om samen te zijn. Zoek je een vakantiehuis in Zeeland, bekijk dan eens ons aanbod. We hebben de mooiste en leukste huisjes verzameld!

Bekijk ons aanbod

Bijzondere huisjes

Water Village Zeeland

Duurzaam vakantiehuis aan het water in Zeeland, voor 2 tot 6 personen.

Villa Keats

Villa voor 6 personen aan het Veerse Meer in Zeeland.

Oasis Parcs Punt-West

Stijlvolle & luxe huisjes aan het Grevelingenmeer in Zeeland.

Strandhuisjes Molencaten

Huisjes op het strand in Zeeuws-Vlaanderen, geschikt voor 6 personen.

Vakantiehuis de Banjaard

Ruime 7-persoons vakantiebungalow in Zeeland, tussen de duinen en het strand.

Vakantiehuis Wissenkerke

Sfeervol 6-persoons vakantiehuis met veel buitenruimte in Zeeland.

Tiny House Oesterdam

4-persoons tiny houses in Zeeland, vlakbij het water.

Beachlodges Nieuwvliet-Bad

Vakantiehuisjes op 10 minuten lopen van het strand.

Domein het Camperveer

Vakantiehuizen aan het Veerse Meer in Zeeland.

Waterrijk Oesterdam

Een klein vakantiepark in Zeeland met luxe villa's aan het water.

Vakantiehuis Groede

7-persoons vakantiehuisje vlakbij het strand in Zeeland.

De Stelhoeve

De Stelhoeve is een klein vakantiepark aan de Oosterschelde in Zeeland.

Vakantiehuis 't Zwartje

8-persoons vakantiehuis in Vrouwenpolder, Zeeland.

Verschillende soorten huisjes

Met ‘vakantiehuis in Zeeland’ is nog lang niet alles gezegd, er zijn namelijk veel verschillende soorten vakantiehuisjes. Een boerderij met genoeg ruimte voor de hele familie en zelfs een apart gastenverblijf, bijvoorbeeld voor opa en oma. Een huisje in de polder, op het strand, vlakbij zee of aan een van de meren… Wat je het beste kunt kiezen, hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Wil je graag midden in de natuur verblijven, vlakbij een gezellige boulevard, op een (klein) vakantiepark of juist in een vrijstaand huis zonder buren? Zoek je een huis waar je hond welkom is of gaat je voorkeur juist uit naar een accommodatie die huisdiervrij is?

De zoektocht naar het perfecte vakantiehuis in Zeeland

De zoektocht naar hét perfecte vakantiehuis in Zeeland kan ontzettend veel tijd kosten. Het internet afstruinen, recensies lezen, vergelijken, afwegen… Misschien vind je het hartstikke leuk en zie je het als de ultieme manier van voorpret, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je het een tijdrovend klusje vindt en door de bomen het bos niet meer ziet. Om het wat makkelijker te maken hebben we een selectie van bijzondere vakantiehuizen in Zeeland gemaakt. Huisjes waarbij alles klopt; van het interieur tot de ligging. Huisjes voor een weekendje weg met z’n tweeën, een vakantie met het gezin of een verblijf met de hele familie. Kijk snel welk huisje in Zeeland jouw favoriet is.