Vakantiehuis Nørre Nebel ligt aan de westkust van Denemarken, bij het dorpje Nørre Nebel. Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft twee slaapkamers. Honden zijn welkom,dus neem je viervoeter gezellig mee op vakantie.Samen naar het strand, lange wandelingen maken, heerlijk!

Vakantiehuis Nørre Nebel in het kort

Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers, met ruimte voor 4 personen. Het huis is modern en comfortabel ingericht, met een lichte, open woonkamer/ -keuken. In het vakantiehuis vind je onder andere een open haard en een mooie tuin uitgerust met tuinmeubilair. Eén slaapkamer is ingericht met een tweepersoons bed, in de andere slaapkamer staat een stapelbed.

Het vakantiehuis staat in vakantiegebied ‘Houstrup’, vlakbij de stranden van West-Jutland. Hier kun je een mooie wandeling maken, of met mooi weer genieten van een stranddag. Ook kun je een wandeling maken door de duinen of in het bos gelegen in de buurt van het vakantiehuis. Het vakantiehuis ligt in de buurt van het dorpje Nørre Nebel. Een dagje naar Esbjerg of een van de Waddeneilanden voor de kust, je kunt vanuit hier alle kanten op.

 3 redenen om naar vakantiehuis Nørre Nebel te gaan

  • Honden welkom
  • Natuurlijk licht door de grote ramen
  • Houtkachel in de woonkamer

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Huisdierenwelkom
Max. personenHuisje voor 4 personen
Min. verblijfweek
Slaapkamers2 slaapkamers

Wil je graag dit huisje reserveren?

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid