Over Bijzonder Huisje
Rijtje met vakantiehuizen met overkapt terras

Herken je dat gevoel van wanhoop als je avond na avond het internet afstruint naar het perfecte vakantiehuisje voor je weekendje weg of vakantie? Het aanbod aan vakantiehuizen is zo groot, dat het niet raar is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat overkwam ons ook keer op keer. Maar nu niet meer! We helpen je graag aan het perfecte vakantiehuisje!

Een bijzonder aanbod van de mooiste vakantiehuisjes

Laat het zoeken maar aan ons over, we speuren met plezier het internet af om voor jou de mooiste, fijnste en meest sfeervolle huisjes te selecteren. Er is voor ieder wat wils! Van huisje in het bos tot vakantiehuis aan zee, van groepsaccommodatie tot luxe villa met zwembad, van boomhut tot tiny house. Jouw vakantie verdient een bijzonder huisje!

 

Ons belangrijkste criterium? Dat je je direct thuis voelt in je vakantiehuisje!

 

De keuze aan bijzondere huisjes is reuze

Hond mee? Dat kan! We hebben een speciale selectie van huizen waar honden welkom zijn. Even helemaal weg van de wereld om een paar dagen te onthaasten? Kies voor een huisje zonder WiFi, om weer even echt tot elkaar te komen. Zoek je een huisje wat rolstoelvriendelijk is? Ook daar hebben we aan gedacht. Met familie en/of vrienden een weekendje weg, bekijk ons aanbod groepsaccommodaties.