De mooiste huisjes met wellness
Blij gezin in een whirlpool

Wanneer je een weekendje weg of op vakantie gaat en kiest voor een van de bijzondere huisjes met wellness, dan kies je voor een paar dagen ultiem genieten. De aanwezigheid van een whirlpool en/of sauna bij je vakantiehuis zorgt voor een extra beleving: extra luxe en extra ontspanning. Steeds meer vakantiehuisjes hebben een sauna in huis of hot tub in de tuin. We hebben de mooiste huisjes met wellness voor je geselecteerd:

1. Wellnesslodge IJsvogel

Op recreatielandgoed De IJsvogel bij Voorthuizen op de Veluwe staan een aantal wellness huisjes voor twee personen. De A-vormige huisjes zijn van alle luxe voorzien om tijdens een weekendje weg onbezorgd te genieten. Wat dacht je van een traditionele opgietsauna, een vrijstaand designbad in de slaapkamer, een sunshower en een gashaard. Niet alleen lekker, ook perfect voor een romantisch weekendje op de Veluwe!

Vrijstaand ligbad in het wellness huisje

2. Wellness villa’s Lunteren

Op Landgoed de Scheleberg in Lunteren staan bijzondere vakantiehuisjes: de Villa Superieur met buitendouche, privé whirlpool in de tuin en privé sauna in het eigen vakantiehuis. De moderne vakantiehuizen bieden plaats aan 8 personen.  Op de begane grond ligt een slaapkamer met badkamer, op de eerste verdieping nog drie slaapkamers en een extra badkamer. Niet alleen in huis, maar ook buiten heb je alle ruimte om samen ontspannen vakantie te vieren.

Luxe villa's op de Veluwe

3. Huisjes met wellness Berkenrhode

In de bossen van de Veluwe ligt Park Berkenrhode, waar een aantal wellness huisjes staan. Ontspannen met het hele gezin of lekker samen opladen op de Veluwe. De huisjes hebben een sauna, hot tub, sun shower, vuurplaats en/of een buitendouche. Zo leuk om na je rondje sauna nog even samen bij het vuur te zitten. Op een mooie zomeravond, maar ook wanneer de avonden weer afkoelen.

Vakantiehuis met sauna in de tuin

4. Dormio Resort Maastricht

Niet ver van Maastricht ligt Dormio Resort Maastricht, een park met huisjes, appartementen en villa’s. De vakantiewoningen zijn er voor twee tot 30 personen. Favoriet? De huisjes met wellness! De Hofstede Wellness is een wellness woning voor vier personen met op het terras een whirlpool, buitendouche en sauna.

5. Box in het Bos in België

Ook een leuk wellness adres net over de grens in Vlaanderen: Box in het Bos. Dit is zo’n adres dat je op je bucketlist moet zetten: een tiny house verstopt in het bos met een privé sauna en een dompelbad. Daarnaast ook nog een toffe vuurplaats. En dat allemaal voor jezelf. Als onthaasten en ontspannen hier niet lukt, dan lukt het nergens.

BIjzonder vakantiehuis in het bos in België

6. Natuurlodge Holtingerveld

De vakantiehuizen van de Vier Eiken staan in de natuur in Drenthe. Ruime, luxe en moderne vakantiehuizen met een haard, sauna en hot tub. Daarnaast zijn de huizen ook duurzaam. Je kunt dus in alle opzichten ontspannen. Kies je voor de Natuur Lodge Special of de Natuur Lodge Comfort?

Duurzaam huisje in de natuur met een hot tub in de tuin

7. Zeegser Duinen

Voor een ontspannen weekend ben je bij de Zeegser Duinen in Drenthe aan het juiste adres. De nieuwe en luxe vakantiehuizen staan op een park midden in de natuur. Dat werkt al rustgevend maar die hot tub in de tuin bij de villa is echt de kers op de taart. Of kies je voor de suitelodge met sauna?

Vakantiehuis met hot tub in Drenthe

8. Tiny House Beekbergen

De Tiny Houses van Europarcs zijn alleen al voor de inspiratie leuk om een weekendje weg of vakantie naar toe te gaan. Het is wonderlijk om te zien hoe op zo’n kleine oppervlakte alles aanwezig is in deze tiny houses. Zelfs ook nog een houtkachel erbij. En als gast in het tiny house heb je de mogelijkheid om de hot tub erbij te reserveren.

Hot tub te huur bij de tiny houses

9. Onthaasten in de Achterhoek

In de Achterhoek staan op een klein vakantiepark de wellness vakantiehuisjes van Onthaasten in de Achterhoek. De verschillende vakantiehuizen zijn elk ander qua interieur, maar bieden hetzelfde comfort. De huizen hebben naast een sfeerhaard en een infrarood douche een sauna en whirlpool in de tuin. Alles voor jezelf, hoe fijn is dat! Je kunt ook nog kiezen voor extra’s als een butlerservice, een ontbijt aan huis of een massage.

Zithoek op het overdekte terras met whirlpool en buiten haard

10. Tiny Beach House

Vlakbij het Veluwe meer liggen de Tiny Beach Houses van Europarcs. Klein, maar fijn, met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een lekker weekendje weg. De huisjes grenzen aan een binnenplaats waar voor de gasten hangmatten hangen en waar ook een hot tub staat die je kunt reserveren.

Modern tiny house aan het Veluwemeer

Bekijk ook deze toffe tiny houses die je kunt huren.